verbouwing luxe woning

20092015-Oosterkade-1Verbouwing luxe woning

Verbouwingsarchitect

Voor deze verbouwing van een luxe woning, een appartement met prachtig uitzicht over de Maas is een nieuwe indeling ontworpen.

Kernwoorden:

Moderniteit-sfeer-ruimtelijkheidt-luxe-licht-ruimte

Ruimtelijke indeling verbouwing

In de entreehal na het toilet is een stalen taatsdeur geplaatst. Waardoor er vanuit de entreehal zicht is richting de living. Voor het toilet is een extra wand geplaatst welke een plek creëert voor een garderobe.

In de living is een multifunctioneel vrijstaand element geplaatst. Aan de vlakke zijde daarvan heeft het schilderij een plaats gekregen. Aan de andere zijde is een kast gecreëerd t.b.v. flat screen en Hifi apparatuur.

verbouwing architectTussen de living en woonkeuken is ter plaatse van de balk, een glazen pui geplaatst. Zo krijgen beide ruimtes een prettige maat. Door het gebruik van glas blijft de ruimtelijkheid behouden. De dubbele openslaande taatsdeuren zijn zo gepositioneerd dat er in de living een ruime zitopstelling gerealiseerd kan worden. In de woonkeuken is ruimte voor een grote eettafel.

20092015-Oosterkade-5Over de volle breedte van het appartement vormt de houten kast het verbindende element tussen living en woonkeuken spots aan het plafond zorgen voor de verlichting. Door het gebruik van dezelfde houtsoort vormt de kast één geheel met de parketvloer. In de living is de kast een boekenkast, in de woonkeuken kan deze naar wens dicht of open worden uitgevoerd.

20092015-Oosterkade-6

De keuken heeft een vrijstaand werkeiland gekregen met tegen de achterwand over de volle breedte een werkblad en onderkastjes. Aan de badkamerzijde is verdiepinghoog een kastenwand t.b.v. o.a. de oven gerealiseerd. In de hoek is een open inbouwkast gemaakt.

Materiaalgebruik verbouwing

In het ontwerp zijn kwalitatief hoogwaardige materialen toegepast die de ruimtelijke kwaliteiten en strakke architectuur van het appartement tot zijn recht te doen komen.

verbouwingsarchitect

http://www.westerbreedte.org/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s