Leeuwenhoekkwartier Architect

http//leeuwenhoekkwartier.info/

Vrijstaande zelfbouw woningLeeuwenhoekkwartier Architect

zelfbouwwoning

WESTERBREEDTE Architecten / http://www.westerbreedte.org / 06-40963053

Ontwerpen is mijn vak, ik heb er veel plezier in om uw woning geheel naar uw wens te maken. Dit doe ik met aandacht voor detail, materialen en speciale aandacht voor daglicht en ruimtegebruik.

Ik ontwerp en bouw niet alleen in het Leeuwenhoekkwartier in Delft maar door heel Nederland.

In nauw overleg stellen we samen met u een programma van eisen op om tot een optimaal ontwerp te komen. Het maken van een moodboard op bijvoorbeeld Pinterest helpt bij het verduidelijken van u wensen en voorkeuren. Uw wensen, het budget, de materialisatie, de geldende bouwregelgeving en de locatie samen vormen de basis voor het ontwerp. U zult zien dat daarbinnen oneindig veel mogelijkheden zijn om tot een ontwerp te komen. Pas als het helemaal naar wens is zijn we tevreden.

In getrapte ontwerpfasen beginnend met het schetsontwerp wordt toegewerkt naar een uitgekiend ontwerp waarin alles klopt met een minimum aan overbodige verkeersruimtes en een maximum aan licht, en ruimtelijkheid.

Bij het ontwerpen kijken we gelijktijdig naar het interieur en exterieur alles moet op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. Door een uitgekiende plattegrond kunnen we ruimte creëren voor een extra grote trappartij een vide of grote woonkeuken, hierdoor ontstaat leefruimte in de woning.

Al heel vroeg in het ontwerpproces betrekken we de verschillende adviseurs bij het project zodat architectuur, installaties en regelgeving goed op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor worden meerwerk, bouwfouten en vertraging tot een minimum gereduceerd.

 

http://leeuwenhoekkwartier.info/

Advertenties